Десетки екзотични коли ще бъдат унищожени, след като ураганът Харви ги потопи. Видео и галерия

  • Тъжната гледка с десетките потопени коли не е за всеки с бензин в кръвта. Вижте галерията! Тъжната гледка с десетките потопени коли не е за всеки с бензин в кръвта. Вижте галерията!

08 Oct 2017

Отдавна стана ясно, че заедно с огромните разрушения и многото отнети животи, ураганът Харви потопи и стотици хиляди автомобили. Сред тях неминуемо присъстват и много спортни и дори суперколи. Това тъжно видео на Фредо Санчез показва няколко десетки от тях, които чакат оценка от застрахователи преди да се отправят или към скъпо струващ ремонт или към пунктовете за рециклиране.

Във видеото ще срещнете огромен брой Porsche-та, различни модели на Corvette, Lamborghini, Ferrari, Bentley, Maserati и поне по един Dodge Viper, Merc SLS, Tesla Model S, BMW i8 и Alfa 4C. И какво ли още не, което водата не е пощадила. Все още не се знае какво ще се случи с всички тях, но според първоначалните изчисления около 500 000 автомобила ще бъдат предадени за скрап, след като бурята ги е убила.

Властите предупреждават, че много от тези коли ще получат само козметичен ремонт и ще стигнат до търговците на старо, включително и в Европа. Чудим се дали инвестицията в наводнен Aventador си заслужава, ако цената му е равна на тази на металите в него? Мнения!?

 

Първородната Godzilla!