Rolls-Royce SVAutobiography e…, прощавайте, Range Rover SVAutobiography предлага 565 коня и „масаж с горещи камъни“

  • Галерия с 18 снимки. Галерия с 18 снимки.

30 Nov 2017

С чиста съвест можем да приемем, че в този случай инициалите RR могат да се разчитат и като Rolls-Royce, защото това е най-луксозното изпълнение на най-луксозния Range. Интериорът на колата е феноменално изпипан.

Мега автомобилът е дело на Special Vehicle Operations (SVO) отдела на британците е разработен на удължената платформа на Range. Принципно може да комбинирате версията и с хибридното задвижване (404 коня, 50 км само на ток), но истината е в 5-литровия Supercharged V8, който вече предлага приятните 565 к.с. и 700 Нм.

Забележителното в тази кола е интериорът. Задната ложа предлага седалки – доста слабо определение за тази инсталация – с 22 варианта за настройване и 1,2 метра пространство за краката. Облегалката може да се накланя до 40 градуса, а опорите за подбедриците и стъпалата са с подгрев. Супер. Седалките дори предлагат функция „масаж с горещи камъни“, а докато „камъните ви мачкат гърба“, може да си сърфирате през двата 10-инчови екрана и бордовия 4G интернет.

За да сте наясно винаги колко е часът пък, SVO са инсталирали прекрасен аналогов часовник Zenith, който е вдъхновен от модела Elite 6150. Супер. Колко струва целият този лукс? LR започнаха да приемат поръчки от 29 ноември, като цената започва от 167 850 паунда, което в прави точно 372 861 лв. и 99 стотинки.

Много практичен и интересен!