Как да обърнеш BMW X5 M през таван? Видео

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

05 яну 2018

Действието се развива някъде в Русия, където Range Rover SVR и BMW X5 M си играят на офроуд по пясъчни склонове. Място, което не е толкова характерно за X5-ицата, още повече за най-спортната и M версия, но в случая не това е проблемът.

Проблемът са хората замесени във видеото, които не се отнасят с особено уважение към возилата и които, откровено казано, не са от най-гениалните индивиди. Гледайте видеото.

Коментари
  • Някой си
    Видеото е постановка. Хикса го обръщат нарочно и то след няколко неуспешни опита. На известен руски авто водещ - AkademeG - му трябва двигателя от този Х5 М за монтаж в един от проектите му - камион ЗиЛ. Рейндж Ровър СВР е него, а катастрофиралия Х5 М той купува още на място. Разбира се собственика получава пари и от застрахователната си компания, защото застраховката му покрива и офроуд инциденти. Забавно е как това става новина година след излизането на видеото в Ютюб...
  • Някой си
    И то крадена версия от някакви смотани чалми арабски ауто... Поне ударете един сърч да видите оригинала, не е трудно. Академег прави може би най-качествените авто видеа от източната страна на Берлинската стена.
Коментирай

Sending ...