Защо тези суперколи събират прах в обществен гараж? Галерия

  • Галерия с 23 снимки Галерия с 23 снимки

06 Feb 2018

Обществените паркинги не са обичайният хабитат на суперколите. Те не обичат острите ъгли на рампите, нито праха и тесните паркоместа. Понякога може да сгащите някое Ferrari или Lamborghini, но едва ли нещо повече от старо Gallardo или F430. Не и в този тук. Галерията се появи в Reddit и съдържа десетки екзотични коли – от американски „мускули“ до изключително редки екземпляри на Jaguar и Ferrari. Впечатляващият Project 7 на Jag, например, е произведен в тираж от едва 250 броя. Има и насочени към пистата машини – Porsche 911 GT3 RS, Lamborghini Aventador SV и Ferrari 458 Speciale. Ще видите също Ferrari Testarossa и 328 GTS.

Сред цялото изобилие откриваме още Ford GT (онзи с компресорния V8) и Chevrolet Corvette C2, както и няколко различни издания на Mustang.

По много от колите се забелязва солидно количество прах, който свидетелства, че поне в близките седмици не са местени. Нямаме никаква идея дали суперколите са на един или различни собственици, и дали получават полагащите им се грижи. Във всеки случай обаче искаме да знаем адреса на гаража, за да се насладим на това страхотно авто шоу на живо.

Лукс от Китай!