Играта на DizzyRiders.bg и Photopavilion приключи! Раздадохме награди на стойност 350 лв., а нашите приятели продължават с промоциите!

  • Галерия с 32 снимки. Галерия с 32 снимки.

07 Jun 2018

Играта ни с Photopavilion се оказа дори по-успешна от очакваното. Още по-якото е, че механиката и не бе просто да познавате снимки, а да познавате снимки на култови автомобили, мотори…, дронове и танкове.

Получихме буквално хиляди отговори, като 99% от тях бяха правилни. Ясно е, че някои от тях са били „копирани от другарче“, но пък така се надяваме хора, които не са знаели какво е Lancia Delta HF Integrale или Mercedes-Benz 300SEL 6.8, вече да знаят. Тоест, играта ни имаше и образователна цел.

Наградихме общо четирима късметлии и раздадохме награди на стойност 350 лева, които щастливците ще оползотворят в магазините на Photopavilion.

В този ред на мисли Photopavilion не спират с промоциите. Помните, че отговорът на една от загадките ни беше дрон DJI? В момента Photopavilion предлагат супер модела DJI Mavic Pro с отстъпка от 200 лв.! Супер машина с 12MP-ова камера, която снима в 4K и е закачена на 3-осова жироскопно стабилизирана стойка. Обхватът на дрона е увеличен до 7 км, а времето на полет - 27 мин. Машинката е страхотна, кликнете на изображението за промоцията.

 

Любителите на портретната фотография пък могат да се възползват от 500 лв. отстъпка за комплекти с 35-милиметрови обективи Sigma ART с бленда 1,4 (кликнете на обектива за промоцията) за Canon или Nikon.

 

И това не е всичко. Феновете на Nikon имат възможността да получат до 1000 лв. кешбек бонус при покупка на фотоапарат, ако го направят до 31.08.

Разгледайте галерията ни с всички „фото-загадки“ и отговори от приключилата ни игра, а след това кликнете на снимките в статията за съответните промоции, които не са за изпускане и които далеч не са приключили.

Много практичен и интересен!