McLaren 720S стана на палачинка по-малко от 24 часа, след като излезе от магазина

  • Галерия с 4 снимки Галерия с 4 снимки
  • Така изглежда 720S преди да мине през тавана си няколко пъти Така изглежда 720S преди да мине през тавана си няколко пъти

18 Jul 2018

Мъж от Вирджиния, Щатите, се прочу по неприятен начин като най-бързо катастрофиралия собственик на McLaren. Пътната полиция на градчето Феърфакс разказва нелепата история на човека, чийто 720S определено няма да може да се поправи.

За щастие шофьорът е с леки наранявания и без опасност за живота въпреки купчината карбон, останала от купения ден по-рано суперавтомобил.

Полицията уточнява, че причина за катастрофата е висока скорост, без да дава повече обяснения, като изглежда в инцидента не е участвал друг автомобил. Имаме съмнения за страничен удар с метеорит, но не можем да потвърдим. Извън шегата, можем само да се радваме, че бруталният удар се е разминал без жертви и да съжаляваме за един от най-елегантните автомобили, излизали от завода в Уокинг.

Клише или не, хубаво е да припомним, че с голямата мощност идва и голяма отговорност. И че колите за 300 000 долара са също толкова податливи на унищожение при близка среща с букова горичка, колкото и тези за двайсет пъти по-ниски суми.

Може да се изненадате, но освен за блъскащи се колички, 720S не става и за офроуд!

 

Много практичен и интересен!