1996 Volkswagen T4 Transporter: Дом на колела. Видео

  • Галерия с 8 снимки. Галерия с 8 снимки.

21 Aug 2018

Калъм Круси, 28, обикаля Европа с приятелката си, с техния 1996 Volkswagen T4 Transporter, който наричат „Нашия дом на колела“. Историята им не е много по-различна от тази на мнозина авантюристи притежатели на кемпер, но набира популярност в социалните мрежи.

Вероятно защото всеки от нас иска да прави нещата, които те правят. Завист? Тази дума носи негативизъм, но истината е, че…наистина често напрегнатото ни ежедневие ни кара да мечтаем да сме някъде на път, с наш собствен дом на колела.

„Домът на колела“ е на около 240 хил. мили, 100 от които са направени от Калъм и приятелката му. Моторът е 1,9, без турбо, с около 65 коня. Слаб, но достатъчно силен, за да продължи да сбъдва мечтите на двойката. Макар, че Калъм стартира нов проект наречен ‘Onward adventure vehicles’.

Това е бизнес проект, създаване на „приключенски возила за хората, които да им помогнат да изживеят най-силните моменти в живота си“, казва Калъм. Разгледайте галерията, гледайте видеото, след което може да кликнете на този Defender, къщата на колела на двама немски учители, които обикалят САЩ.

 

 

 

Първородната Godzilla!