20 коли, които очакваме през 2020

  • Разгледайте галерията, за да проследите класацията! Разгледайте галерията, за да проследите класацията!
  • 20. Land Rover Road Rover: Непотвърден първи “земен” модел на марката. Вероятно ще е лимузина върху платформата на следващия Jaguar XJ. 20. Land Rover Road Rover: Непотвърден първи “земен” модел на марката. Вероятно ще е лимузина върху платформата на следващия Jaguar XJ.
  • 19. Genesis GV80: Луксозната марка на Hyundai ще пусне три кросоувъра, като този тук ще е конкурент на Merc GLE. 19. Genesis GV80: Луксозната марка на Hyundai ще пусне три кросоувъра, като този тук ще е конкурент на Merc GLE.
  • 18. Hyundai Santa Cruz: Защо Hyundai да не направи пикап, щом Mercedes си го позволи. Santa Cruz ще е супер як, ако запази дори само половината детайли от прототипа. 18. Hyundai Santa Cruz: Защо Hyundai да не направи пикап, щом Mercedes си го позволи. Santa Cruz ще е супер як, ако запази дори само половината детайли от прототипа.
  • 17. Mazda 3: Новият компактен модел на Mazda ще изглежда като показаната тук концептуална разработка Kai. Което моментално ни кара да губим търпения да го видим. 17. Mazda 3: Новият компактен модел на Mazda ще изглежда като показаната тук концептуална разработка Kai. Което моментално ни кара да губим търпения да го видим.
  • 16. VW I.D. Crozz: Германският гигант се опитва да накара всички ни да забравим за дизеловото фиаско с цял куп нови изцяло електрически модели. Този има 300 коня и пробег от 500 км. 16. VW I.D. Crozz: Германският гигант се опитва да накара всички ни да забравим за дизеловото фиаско с цял куп нови изцяло електрически модели. Този има 300 коня и пробег от 500 км.
  • 15. Chevy FNR-X: Представете си Camaro на кокили - ето ви новия FNR-X, който подозрително щял да бъде електрически. Да видим! 15. Chevy FNR-X: Представете си Camaro на кокили - ето ви новия FNR-X, който подозрително щял да бъде електрически. Да видим!
  • 14. Apple iCar: Признаваме, че от всички коли в тази класация, тази е най-малко вероятно да се появи. Apple вече съобщи, че ще продава само софтуер и хардуер за автономно движение, но не и самата кола. 14. Apple iCar: Признаваме, че от всички коли в тази класация, тази е най-малко вероятно да се появи. Apple вече съобщи, че ще продава само софтуер и хардуер за автономно движение, но не и самата кола.
  • 13. Polestar 2-3-4: Това са три коли - вероятно и трите ще са изцяло електрически, което няма да им пречи да са най-бързите Volvo-та, които не са точно Volvo-та. 13. Polestar 2-3-4: Това са три коли - вероятно и трите ще са изцяло електрически, което няма да им пречи да са най-бързите Volvo-та, които не са точно Volvo-та.
  • 12. Audi Sport EV: Ще бъде нещо като R8, само че по-бързо, по-тихо и по-електрическо. Не знаем нищо повече. 12. Audi Sport EV: Ще бъде нещо като R8, само че по-бързо, по-тихо и по-електрическо. Не знаем нищо повече.
  • 11. Redspace Red: Добре, признаваме, че това е грозно и шантаво, но трябваше да ви изненадаме с нещо, за да продължите да цъкате из галерията. 11. Redspace Red: Добре, признаваме, че това е грозно и шантаво, но трябваше да ви изненадаме с нещо, за да продължите да цъкате из галерията.
  • 10. Mercedes-AMG GLE 63: Да, ясно е, че първо трябва да видим обикновения нов GLE с разни скучни четирицилиндрови дизели. Но после ще се появи AMG версията с мно-о-ого коне! 10. Mercedes-AMG GLE 63: Да, ясно е, че първо трябва да видим обикновения нов GLE с разни скучни четирицилиндрови дизели. Но после ще се появи AMG версията с мно-о-ого коне!
  • 9. BMW M3: До 2020 BMW ще обнови практически всичките си М-модели. М3, разбира се, ще бъде в авангарда на тези промени. Очакваме много от новото поколение турбо мотори. 9. BMW M3: До 2020 BMW ще обнови практически всичките си М-модели. М3, разбира се, ще бъде в авангарда на тези промени. Очакваме много от новото поколение турбо мотори.
  •  8. BMW iX3: Първото изцяло електрическо BMW. Ама изцяло-изцяло. Не като i3, което може да се поръча с range extender. Прототипът е супер зарибяващ, остава и серийната кола да е такава. 8. BMW iX3: Първото изцяло електрическо BMW. Ама изцяло-изцяло. Не като i3, което може да се поръча с range extender. Прототипът е супер зарибяващ, остава и серийната кола да е такава.
  • 7. Genesis G70 Coupe: Появата на новото купе ще съвпадне с дебюта на марката в Европа. Луксозната марка на Hyundai иска парче от баницата на Lexus и Infiniti. 7. Genesis G70 Coupe: Появата на новото купе ще съвпадне с дебюта на марката в Европа. Луксозната марка на Hyundai иска парче от баницата на Lexus и Infiniti.
  • 6. Jaguar F-Type: Новото поколение на купето на Jag ще бъде по-бързо, по-брутално и по-електрическо. Да, най-вероятно ще е хибрид или изцяло електрически модел. 6. Jaguar F-Type: Новото поколение на купето на Jag ще бъде по-бързо, по-брутално и по-електрическо. Да, най-вероятно ще е хибрид или изцяло електрически модел.
  • 5. Porsche 911 992: Новото поколение ще бъде показано до месец, но различните версии ще излизат през цялата 2019 и 2020 г. Ще е истинско 911 - с боксери и много дива задница. 5. Porsche 911 992: Новото поколение ще бъде показано до месец, но различните версии ще излизат през цялата 2019 и 2020 г. Ще е истинско 911 - с боксери и много дива задница.
  • 4. Golf VIII: Осмото поколение на иконата ще се появи през 2019, за да продължи традицията да носи автомобилната корона на главата си. Електрическата версия e-Golf ще дойде под формата на новите модели I.D. 4. Golf VIII: Осмото поколение на иконата ще се появи през 2019, за да продължи традицията да носи автомобилната корона на главата си. Електрическата версия e-Golf ще дойде под формата на новите модели I.D.
  • 3. BMW i5: След i3 и i8 BMW най-накрая ще покаже следващия си i-модел. Очаквайте да използва забавянето след колите на Merc и Audi, за да ги забие в земята. 3. BMW i5: След i3 и i8 BMW най-накрая ще покаже следващия си i-модел. Очаквайте да използва забавянето след колите на Merc и Audi, за да ги забие в земята.
  • 2. Tesla Model Y: Смятате, че Model 3 е масовият модел на Tesla? Изчакайте да видите малкия кросоувър, за който всички ще се избиват… 2. Tesla Model Y: Смятате, че Model 3 е масовият модел на Tesla? Изчакайте да видите малкия кросоувър, за който всички ще се избиват…
  • 1. McLaren BP23: Внушителният духовен наследник на McLaren F1 - нито ще е с атмосферен мотор, нито ще има злато по задния капак. Но ще е много специална кола и най-бързият McLaren, правен някога. 1. McLaren BP23: Внушителният духовен наследник на McLaren F1 - нито ще е с атмосферен мотор, нито ще има злато по задния капак. Но ще е много специална кола и най-бързият McLaren, правен някога.

10 Sep 2018

Идват интересни времена. И не, не говорим за електрически и автономни коли. Ще има и от тях, но в този списък ще откриете 20 супер любопитни нови модела, много от които нямат нищо общо с купчина батерии от лаптоп, събрани на едно място. Подреждането, в наш стил, е супер субективно, така че ако имате оплаквания - е, ще се радваме да ги споделите, но не очаквайте съчувствие. А, и още нещо - за някои от колите изобщо не е сигурно, че изобщо ще ги има, но концептуалните модели адски ни кефят. Разгледайте галерията, за да откриете най-яките 20 коли на бъдещето.

Проследете класацията като разгледате галерията!

 

Първородната Godzilla!