Nokian Tyres е най-добрият производител на гуми според потребителско проучване в Германия

  • Галерия с 5 снимки Галерия с 5 снимки

15 Sep 2018

Прес съобщение oт Nokyan Tyres

 

Nokian Tyres, най-северниятпроизводителнагуми в света, получи наградата „Фаворит на потребителите за 2018 г.“ вкласацията за удовлетвореност на потребителите изготвена от немското бизнес списание Focus Money и DeutschlandTest. Проучването, проведено в цяла Германия, изследва марки, които са особено популярни сред потребителите.

В проучването са включени общо 53 милиона споменавания в социалните мрежи и 350 милиона онлайн източници за 3,000 марки от 146 индустрии, които са анализирани от юни 2017 г. до май 2018 г. Оценени са мнения на потребителите относно цена, услуга, качество и цялостен имидж на компаниите.NokianTyresполучи максималния брой от 100 точки, и се класира на първо място в категорията за автомобилни гуми.

 NokianTyres спечели благодарение на най-добро съотношение качество-цена и отличното си обслужване. Според проучването потребителите също така оценяват високо качеството на продукта и имиджа на марката.

„Щастливи сме, че сме отличени с наградата „Фаворит на потребителите за 2018 г.““, казва ХануЛитсола, Управляващ директор в Nokian Tyres за Европа. „Тя е резултат от мнението на потребителите и показва, че нашите способности и ангажираност да предоставяме качествени продукти, както и най-високото ниво на обслужване, биват забелязани и са ценени от доволните шофьори. Това е нашата най-голяма сила, която искаме да демонстрираме и за в бъдеще.“

Първородната Godzilla!