Спечели 4 чисто нови зимни гуми Nokian от DizzyRiders! Как? Лесно е!

  • Галерия с 10 снимки. Галерия с 10 снимки.

09 Oct 2018

Предлагаме ви уникален шанс да си спечелите комплект чисто нови зимни гуми Nokian Tyres! И забележете – размерът е ПО ИЗБОР, така че какъвто и автомобил да имате, ще имате шанса да го подкарате с четири супер качествени гуми на финландската марка. Какво трябва да направите? Условията са само две, при това супер лесни. Първо трябва да се абонирате за канала ни в YouTube (става само с едно кликване, което може да направите и тук), а след това да отговорите на въпросa ни свързан с Nokian Tyres, с коментар под самото видео (ето го тук) с което го задаваме.

И това е всичко. Гледате, слушате, кликвате тук или на бутона ‘Subscribe’ или „Абонирай се“ и пишете коментар под видеото с правилния отговор.

Играта ни започва на 09.10, вторник, и ще продължи две седмици. Ще зададем общо два въпроса, като шанс да спечели ще има всеки, отговорил правилно на двата въпроса и се е абонирал за канала ни в YouTube. На 22.10, понеделник, точно в 17 ч., ще изтеглим щастливецa, който ще си избере чисто новички и още топли зимни гуми Nokian, пълен комплект от 4 броя с размер, пожелан от късметлията. Късметлия, който може да сте вие!

 

Първородната Godzilla!