Spark и VW с яко предложение за уикенда 13-14.10! Събитието ще е доста силно и отворено за всички!


10 Oct 2018

Основният повод по който Spark и VW решиха да празнуват заедно с нас и с всеки от вас – събитието е отворено, супер приятелско, може да дойдете с децата, кучето, домашния прилеп, с който решите – е драстично увеличената флотилия от VW e-up!

Преди броени дни VW достави още 50 коли на Spark, с което броят им нарасна на нас 110! Тоест, услугата става от яка още по-яка, а времето за намиране на свободна кола в столицата намаля драстично. Ю-ху!

Какво представлява събитието? То е разделено на две части, като съществената част ще се проведе в неделя.

В събота, 13.10, пред „Гранд Хотел София“. Всеки управляващ VW e-up! на Spark, ще може да стопли тялото и душата си с безплатна рибена супа от Бакхус FISH Fest. Идваш с еко up-чето, спираш пред „Гранд Хотел София“ и отнасяш безплатна порция с колата. Категорично можем да кажем, че това ще бъде първият в България здравословен гурме ‘drive thru’ – спираш, грабваш супата и продължаваш по пътя си.

В неделя, 14.10, в „София Тех Парк“? Същинската част. Spark и VW са нарекли деня „Споделена неделя“, защото, както споменахме горе, събитието е отворено за абсолютно всеки желаещ, който обича да – тук става интересно – се дегизира, да снима, да играе мини голф, да реди пъзели, да яде бургери (мега вкусни!), да спортува (по желание, занятията не са задължителни), да участва в отборни игри и въобще, да се откъсне от ежедневието и да изкара една мега свободна неделя.

Marble Souls пък ще се погрижат за супер отпускащия и готин музикален фон, като всеки, който желае, ще може да пуска и собствена музика. По-свободно няма накъде! Вход: свободен! Храната и напитките се заплащат на щандовете на готвачите.

Партньори на събитието? Изреждаме ги тук, за да добиете още по-ясна представа какво ви очаква през двата дни. Spark – Your Electric Drive и VW си партнират с Бакхус FISH Fest (събота), Amaze Corporate Events, Boom Burgers, Лимонадeна среща, Rolling dogs, Mangia Van и пичовете от Marble Souls.

Нямахте планове за уикенда? Вече имате, както и ние, особено за неделя. Ще се видим там.

Много практичен и интересен!