Overfinch отново направи най-луксозния Range Rover на планетата

  • Галерия с 13 снимки Галерия с 13 снимки

31 Oct 2018

Както вероятно знаете, ако сте излизали на улицата през последните три години, пазарът на кросоувъри процъфтява. Но това не се ограничава само в разни компактни машини с предно предаване и пластмасови брони, а обхваща и свръх луксозния сегмент. Имена като Rolls-Royce Cullinan, Lamborghini Urus, Bentley Bentayga го доказват.

Range Rover също влезе в най-високия клас с версиите SVAutobiography на своя върхов модел. Разбира се, винаги ще има клиенти, които са готови да платят повече, за да получат по-добър продукт от съседа по имение. За тях са продуктите на Overfinch, прециализирани в облагородяването на Range Rover-и от десетилетия.

В галерията ще разпознаете новите джанти, деликатните намеси по броните, фините карбонови детайли, а това, което не се вижда е много повече. Стъклата са с допълнителна шумоизолация, инфоразвлекателната система е подобрена, на борда работи свръх мощна 4G връзка, а допълнителни приложения за Android и iOS са готови да превърнат гигантския SUV в луксозен офис на колела. Използваната кожа е от щастливо отгледани крави, а думата спорт е напълно задраскана от речника на инженерите, настройвали окачването.

Разбира се, цялото изобилие от високи технологии и скъпа кожа има своята цена. Дългата база 5.0 V8 Autobiography LWB надхвърля 239 хил. паунда, което са около 260 хил. евро - надценка от близо 50 хил. евро спрямо стандартната и без това доста солена кола.

 

Първородната Godzilla!