Overdrive Lap Battle са подготвили мега събитие в края на януари. Подробностите и цялата зимна програма!

  • Галерия с 23 снимки. Галерия с 23 снимки.

04 Jan 2019

Истината е, че не са много местата, на които може да видите толкова много яки коли в рамките на едно събитие, заобиколени от хора, обединени от общата си страст: карането на писта.

Overdrive организират подобни събития от години под името Overdrive Lap Battle, като изминалата 2018-та бе изключително силна. Като разглеждаме програмата за 2019-та обаче, разбираме че тя ще бъде още по-мощна. И нещо повече – събитията от серията започват още от зимата, още от края на януари.

Първата Overdrive Lap Battle среща за годината всъщност представлява пакет от две писти. Два дни на мега якото съоръжение в Портимао, Португалия и два дни на пистата в Барселона. Датите са 29 януари - 2 февруари, като абсолютно всички подробности, в това число такси за участие, настаняване и т.н., може да научите, само след едно кликване на картинката тук горе.

Ако кликнете на картинката тук долу пък, ще отскочите моментално в pdf файла с информацията за цялата зимна програма на Overdrive Lap Battle. Там ще разберете подробностите около транспорта, в това число дори номерата на полетите, цените и въобще, всичко. За първото събитие вече съществува и специална Facebook страница, която може да намерите тук.

 

 

 

 

 

 

 

Много по-добра от предишната?