Новата G-класа пълзи по 35-градусов наклон… Истина или фалшификация? Преценете сами!

  • Галерия с шест снимки от снимачния процес. Не пропускайте да изгледате и рекламата под текста ни! Галерия с шест снимки от снимачния процес. Не пропускайте да изгледате и рекламата под текста ни!

08 Mar 2019

Вероятно вече сте видели новата реклама на G-класата, в която тя пълзи по 35%-градусов страничен наклон по стената на язовира Пунта Негра в Аржентина. Размерите във видеото са впечатляващи, дори когато за мащаб служи гигант като G-клас.

Стената на язовира е висока над 100 метра и дълга около 700 метра, а страничният наклон изглежда непосилен за повечето съвременни кросоувъри, SUV или всъдеходи.

В случай, че се интересувате от подобни термини, второто поколение на G-класата може да се похвали с 31 градуса ъгъл на заход и 30 градуса ъгъл на отход, а просветът е 24 см.

На фона на без съмнение впечатляващите възможности на всъдехода се появиха папарашки снимки (благодарение на аржентинския AutoBlog) от работния процес по снимането на рекламата. От тях се виждат обезопасителни въжета, за които обаче не става ясно дали само осигуряват колата или правят нещо повече…

Вашето мнение!?

 

Много практичен и интересен!