Електрическият хечбек VW ID ще може да се поръча от утре

  • Галерия с 8 кадъра от вече свалено промо видео на първия масов електрически VW Галерия с 8 кадъра от вече свалено промо видео на първия масов електрически VW

07 May 2019

Ден преди началото на приемането на поръчки (8 май) за новия изцяло електрически VW ID, гигантът уж неволно показа няколко промо видеа с хечбека. Те бързо бяха изтрити от мрежата, но не толкова бързо, че да не бъдат свалени скрийншоти.

Дизайнът на фаровете на първия ID, за който се очаква да бъде обявено името ID 3, вече е съвсем ясен, а и цялата каросерия изглежда ефектно под синьо-розовите дрехи и със сигурност се различава сериозно от всичко друго с емблемата на VW.

Напомняме, че първият модел от семейство ID на VW ще се предлага в три варианта на батерията с капацитет от 48 до 82 кВтч и съответно пробег от 330 до 550 км. И трите варианти ще се задвижват от електромотор със 170 к.с., задвижващ задните колела.

Ако поръчате своя VW ID утре (очаква се за това да бъдат достатъчни 1000 евро), то колата ще бъде при вас след около година - през март-април 2020 г.

 

Първородната Godzilla!