Двойка от САЩ засне видео за възрастни, докато тяхната Tesla Model X се движи на автопилот


10 May 2019

Доживяхме. Вече свикнахме да четем за шофьори, които си подремват зад волана на Tesla, разчитайки на асистента за полу-автономно шофиране, т.н. Autopilot. Свикнахме да четем и за съдебни искове към Илон по повод същата система, както и за разследвания на инциденти с коли на щатската компания-иноватор.

Но за пръв път четем за двойка, която задоволява сексуалните си нужди в Tesla (Model X), докато автомобилът се движи в трафика, управляван само и единствено от радарите и другите електронни системи на колата. Всъщност, изразът „сексуални нужди“ по-скоро трябва да бъде заменен от „необходимост за придобиване на известност“.

Видеото е дело на 19-годишната Тейлър Джаксън, която е качила материала в най-известния сайт за възрастни PornHub. Изглежда идеята дошла от нейния приятел, с който по време на пътуване за почивка се пошегували по темата. „След това проверихме в PornHub, защото решихме, че все някои трябва да го е правил вече, но не открихме нищо,“ споделя Тейлър пред Insider.com.

И бам, Voilà! Тейлър и нейната половинка го направили и качили във въпросния сайт. „Обратната връзка е доста добра“, казва Тейлър, „както и повечето коментари“. Администрацията на PornHub от своя осъдили безотговорното деяние с коментара „Ще ви докладваме на Илон, че не държите двете си ръце на волана, докато ползвате автопилота“. Въпреки това не свалили материала (бизнесът си е бизнес, рекламата си е реклама), който до момента има над 5,5 милиона гледания.

Що се отнася до опасността, Тейлър споделя, че има голям опит с автопилота на Tesla и вярва в системата. „Въпреки това бутнах волана с дупе [всяка намеса с волана деактивира автопилота], но тогава се движехме в прав участък, макар, че около нас имаше доста коли“, обяснява младата авантюристка.

И въпреки, че функцията автопилот на Tesla не е налична за България, редно е да завършим със съвет: не правете това!

Лукс от Китай!