Видео: Руски военни демонстрираха полицейско завъртане на 180 градуса. И се провалиха с гръм и трясък

  • Прослете пируета в пет кадъра Прослете пируета в пет кадъра

18 юни 2019

Какво става, когато руски военни полицаи се опитат да възпроизведат онова 180-градусово завъртане, което знаем от филми като Baby Driver? Ами, поне в този случай, въпросните служители стават световно известни, но поради всички лоши причини, които можете да се сетите.

По време на демонстрация на възможностите за промоционален клип, полицаите показват майсторско шофиране между конуси на борда на нова Lada Vesta. Всичко изглежда много добре до момента, в който трябва да се изпълни завъртането при движение на заден ход на 180 градуса. Вижте видеото.

Най-вероятно поради високия център на тежестта на Vesta-та, каскадата се проваля зрелищно. Малкият руски седан се преобръща през таван и накрая все пак си „каца“ на колелата. Щетите са огромни – таванът е смачкан, предният прозорец начупен и надали има детайл от каросерията, който да не е пострадал. Самите служители са живи и здрави.

Не знаем в подробности историята преди това „представление“ и заради това няма да спекулираме. Допускаме, че виновен за случилото се е по-скоро автомобилът, отколкото обучените полицаи, но това също е тревожно по много начини. Ще оставим коментарите на вас.

Коментари
  • москвич

    москвич
    18 юни 2019 - отговори

    при този идеален плац аварията ме озадачава. ок, колата има принос с дисбалансите си, това е разбираемо за руска кола, но нима не са правили нито веднъж тренировка? подозирам, че шофьорът е тренирал на плаца сам в колата, а напарника/ партньора за дясната седалка си е пиел бирата и е наблюдавал возията от дистанция. заради сниманото видео вече са в полагащия се екип и чак тогава вестата успява да си покаже рогата. ИМХО
Коментирай

Sending ...