Audi вади накуп шест RS-ки във Франкфурт след месец

  • Галерия с пет снимки Галерия с пет снимки
  • Следващите снимки са от папарашките обективи по време на тестовете Следващите снимки са от папарашките обективи по време на тестовете

06 Aug 2019

Audi ще покаже едновременно шест нови RS-ки на салона във Франкфурт в средата на септември (12-22 септември 2019). От единственото подгряващо изображение не можем със сигурност да кажем кои ще са, но по всяка вероятност повечето са ясни: два от тях са изцяло новите RS 6 Avant и RS 7 Sportback. И двете коли се очакват с 4-литров битурбо V8 с 650 к.с. Същият мотор от Lambo Urus ще използва и RS Q8 - братовчеда на кросоувъра от Санта Агата, който е последната кола вдясно на снимката.

 

Очакват се и два по-малки модела от RS гамата - RS Q3 и RS Q3 Sportback (първата и петата кола на снимката, предполагаме). По всяка вероятност те ще използват 2,5-литровия 5-цилиндров мотор на компанията и ще имат 420 к.с. За тях ще се използва скоростна кутия с два съединителя, която да праща мощността си към четирите колела през системата quattro.

Последната кола в шестицата е най-мистериозният участник. Вероятно става въпрос за обновеното RS 4 Avant, но тук са възможни изненади. Супер комбито по всяка вероятност ще продължи да използва 2,9-литровия V6 с 450 к.с. и 600 Нм, които го държат на челно място в личната ни класация за най-брутални комбита. Говорим за 4,1 секунди до 100 км/ч и 280 км/ч. 

Хайде, Audi, пали прожекторите и ни покажи колите!

 

Първородната Godzilla!