Hyundai се смили над 12-членно семейство и му подари чисто нов 8-местен SUV

  • Осем снимки на щастливото и многодетно семейство Осем снимки на щастливото и многодетно семейство

07 Aug 2019

Запознайте се със семейство Бийчийн от щата Охайо в САЩ. Наглед това звучи лесна задача, но се подгответе виртуално да поздравите Дон, Мишел, Дан, Дъстин, Хилари, Регън, Бретан, Мади, Лили, Люси, Лондон и Бруклин. Общо дванадесет човека - точно толкова членове има това задружно семейство.

Как да не им се възхитиш! На по-млади години родителите, Дон и Мишел, отглеждат шест деца, които вече живеят самостоятелно. Плановете за пенсия обаче рязко се променят, след като двамата взимат решението да осиновят четири други дечица на невръстна възраст.

Историята на семейството е разказана миналата година от Good Morning America и скоро става достояние на почти цяла Америка. Трогва всички, включително и Hyundai, който ги кани на представянето на чисто новия 8-местен SUV Palisade по време на изложението в Лос Анджелис през ноември 2018.

Там семейството остава впечатлено от размерите и качествата на автомобила и за тяхна изненада преди няколко дни получава повторно обаждане от корейската фирма. Този път представители на дилърство на марката в Охайо съобщават на Дон и Мишел, че ще си имат чисто нов автомобил, с който да превозват новите попълнения към семейството си. И то като подарък.

Първородната Godzilla!