Когато ремаркето ти е с 1,4-литров мотор и то дърпа VW Passat Variant... Видео!

  • Когато ремаркето ти е с 1,4-литров мотор и то дърпа VW Passat Variant... Видео!

15 Aug 2019

Определено една от най-готините реклами на Volkswagen, които някога сме гледали. Тя бе разпространена през 2016-та и цели да популяризира системата улесняваща маневрирането с ремарке или каравана на VW, наречена 'Trailer Assist'.

За целта VW Норвегия изработват супер хитра и ефектна техническа постановка: VW Passat Variant със закрито ремарке. Композиция, която се движи по улиците на северната страна... в обратна посока, с водещо ремарке и следващ го автомобил.

Къде е хитрстта обаче? Ами, в ремаркето, което всъщност е малка кола, оголена до шаси, с отрязана задна ос, облечена..., като ремарке. Панелите на конструкцията са от специален фолиран плексиглас, който позволява на водача на ремаркето да вижда навън, докато нищо неподозиращите минувачи отвън зяпат с недоумение.

Управлението на композицията далеч не е лесна задача обаче. Шофьорът на ремаркето и Passat-а са в постоянна радио комуникация, като колата е оставена на неутрална. Гледайте горното видео, което е самата реклама, а след това долното, в което VW Норвегия обясняват точно как са изработили хвърлящата в недоумение хората постановка.

 

Първородната Godzilla!