Този куршум е караваната Bowlus Road Chief за 400 хил. лв.

  • 11 снимки на 11 снимки на "обърнатата лодка"

17 Sep 2019

Защо ви трябва къща, ако имате Bowlus Road Chief? Най-елегантната каравана от много време насам. Ако я погледнете с невъоръжено око има опасност да ослепеете, защото е толкова... ослепителна. Направена е от алуминий и е ръчно полирана в продължение на дни, за да достигне този блясък. Всъщност идеята на огледалната ѝ повърхност е да отразява заобикалящата среда и по този начин да се слива с нея. Вместо да стърчи като нелеп хладилник в саваната. 

По същата причина джантите са тъмни - така се създава усещането за полет, научаваме от производителя Bowlus. Компанията използва алуминий 2024, който явно е някакъв много готин алуминий, защото звучи като нещо от бъдещето.

Интериорът е издържан във веган стил - нито един елемент не е с животински произход, макар усещането да е все едно сте в кожения салон на Rolls-Royce. В пода е скрита малка 4-киловатчасова батерия, готова да осигурява независимо захранване на караваната в продължение на цяла седмица.

Метеорологичните инструменти и дневникът на стената са детайли от яхтения свят, очевидно излишни в света на смартфоните и Facebook. Но сладки.

Както се сещате това изобилие от детайли съвсем не идва евтино. Калифорнийската фирма иска за произведението си 225 000 долара, което прави точно 400 хил. лв. Сума, която ще ви бъде достатъчна за Macan-а от снимките. В комплект с едно 718… 

 

Първородната Godzilla!