Уволниха Тиф Нийдъл от Fifth Gear, бил много стар...


17 Sep 2019

Телевизионният водещ Тиф Нийдъл повече няма да участва в едно от най-свежите предавания на автомобилна тематика Fifth Gear, което в момента се държи от Discovery. Един от ТВ любимците на автомобилните фенове бе уволнен точно преди началото на Сезон 28 на шоуто.

Откъдето и да го погледнем, ситуацията си намирисва на принудително съкращение. В официално изявление, Discovery просто съобщава, че Нийдъл вече не е част от предаването, а програмата му желае успехи за в бъдеще и му благодари сърдечно за изминалите години. Дрън-дрън, изтъркани фрази.

Някакъв коментар, макар и не много точен, получаваме от самия Нийдъл. 67-годишният бивш състезател, роден в Хемпшир, Великобритания, предполага във видео на LoveCars (което можете да видите по-долу), че според него причината за принудителната раздяла е... неговата възраст.

„По някаква непонятна причина от Discovery решиха да не ме ползват за снимките на следващия сезон. Замениха ме с по-млад човек, който е известен автомобилен състезател.“ Тук най-вероятно Нийдъл говори за Карун Чандок, бившият F1 състезател, който вече е част от екипа на Fifth Gear.

“Да, определено мисля, че възрастта ми има роля. Смятам, че някой млад редактор в предаването е решил, че не иска възрастен човек в шоуто. Не съм сигурен, само предполагам,“ добавя Нийдъл.

Новият сезон на предаването ще бъде в ефира на Quest от 3 октомври тази година. За радост, сред водещите ще продължим да откриваме любимката ни Вики Бътлър-Хендерсън.

 

 

Първородната Godzilla!