Новото Audi A7 изглежда феноменално в цвят Java Green

  • Четири снимки с едно от най-красивите модерни Audi-та Четири снимки с едно от най-красивите модерни Audi-та

25 Sep 2019

Ярко зеленият цвят с име Java Green не е запазена марка на Audi. Ни най-малко. Всъщност, по-често сме свикнали да го виждаме върху ламарините и пластмасите на продукти на Alpina. Но това не означава, че стои зле на новото Audi A7, нали?

Напротив, стои феноменално. Бъдещ собственик на големия луксозен лифтбек е специфицирал колата си точно в такъв цвят, както показват снимките в галерията. Въпреки че това не е RS модификация, а просто обикновен (но мощен!) дизел, цветът определено подхожда на натурата на А7.

Същият цвят, макар и в хомеопатични количества, се появява и в интериора. Кабината е облицована в материали от каталога на Audi Exclusive – светла кожа с контрастни зелени шевове, както и алкантара за корите на вратите, тавана и колонките. Има и малко дървени декорации, които принципно бихме пропуснали.

Колата от снимките е модификация A7 50 TDI. По новата и малко шантава номенклатура на фирмата това означава, че под предния капак имаме 3-литров дизел TDI с мощност от 282 к.с. и цели 620 Нм въртящ момент. От 0 до 100 за 5.7 секунди. Не е зле за гаден мръсен дизел, нали? Пък и е доста "green"...

Помните ли нашето ревю на Audi A7?

Първородната Godzilla!