Автосалон София 2019 ще домакинства куп хитови премиери от Франкфурт. Стартът е на 12 октомври

  • Вижте част от експонатите Вижте част от експонатите

26 Sep 2019

Тази година София ще бъде част от календара на международните автомобилни изложения по света. Столицата ни ще домакинства 2019 Sofia Motor Show между 12 и 20 октомври като събитието ще се проведе в Интер Експо Център.

Организаторите вече се похвалиха, че немалка част от премиерите и моделите на производителите ще пристигнат директно от изложението във Франкфурт на нашия салон. Сигурни сме, че ще се зарадвате да чуете част от експонатите, които ще дефилират под прожекторите в София.

Като започнем от Audi E-Tron, преминем през обновения BMW M760i xDrive, първия по рода си Х7, изцяло новата Ford Kuga, електрическия Jaguar I-Pace, та чак до чисто новия Defender и хибридната версия на новия Honda CR-V. На щанда на Mercedes-Benz пък ще си почиват зверове като GT 63 S 4M и GT AMG Coupe R.

Разбира се, помислено е и за почитателите на по-масовите автомобили. Сещате се, онези, които наистина се купуват в по-големи бройки и определят състоянието на пазара. При Skoda, например, ще видим Fabia и Fabia Combi, изцяло новия модел Scala, семейната Octavia и Combi Scout. Испанските им братя от SEAT готвят премиера на новата марка Cupra, която ще се представи с Cupra Ateca.

Opel Corsa, Peugeot 208, Nissan Juke и Ford Focus – това са само малка част от останалите автомобили, които ще се представят дебютно пред родна публика. Водещи брандове като Toyota, Kia, Renault и куп други също ще представят премиерни за България модели.

Освен удоволствието да види, да тества и да закупи някой от последните модели автомобили, един от посетителите на изложението ще има невероятния шанс да си тръгне с чисто нова кола... безплатно! Трябва само да е попълнил анкетна карта, да е посочил избора си и да го връхлети огромна доза късмет. И да не се подлъжете, че предложенията от фирмите се свеждат до не толкова атрактивни и желани модели – колите за награда ще са с цена около 35 000 лева!

Още информация можете да откриете на официалния сайт на изложението, а билети могат да бъдат закупени онлайн от специална секция във въпросния сайт.

Лукс от Китай!