Само два дни до края на супер играта ни „Моята любима кола”! Участвай и спечели!


16 Nov 2019

Голямата ни игра с Shell е към своя край, но все още имаш шанса да участваш и да спечелиш ваучер за гориво Shell V-Power на стойност 100 лв.! Вече трима от вас отнесоха по един ваучер, вие се радвате, а се радваме и ние. Първо, защото обичаме да раздаваме награди и второ, заради сериозния интерес къ играта ни и, най-вече, заради любопитните видеа, които ни изпращате!

Как може да участваш? Супер лесно. Вадиш смартфона си и правиш кратко видео (до 500 мегабайта) на твоя автомобил, споделяйки впечатленията си от него, какво ти харесва, защо си го избрал - казваш каквото решиш. Влизаш в специалния ни микросайт (кликни на картинката долу!), качваш видеото и си готов, вече участваш за наградите.

Къде да качиш видеото? Кликваш на картинката тук долу или пък отиваш на специалния ни микросайт dizzyriders.bg/game. Супер лесно е!

Кой дава наградите? Как кой? Нашите приятели от Shell, които са приготвили ваучери за горивата Shell V-Power!

Кога теглим наградите и колко продължава играта? Големия седмичен победител обявяваме всеки понеделник в 17:30 ч., а играта е с продължителност 4 седмици. Приключва на 18 ноември 2019 година, така че дерзайте!

Друго? Ами, не, това е. Но допълваме, че най-готините видеа качваме и в нашия канал, за да ги видят максимален брой хора. Така че, освен че имаш реалния шанс да си налееш Shell V-Power на стойност 100 лв. в резервоара, безплатно, твоята кола и история за нея, може да бъде видяна и чута от хиляди фенове!

Испанец с 310 луди кончета!