Tesla Model 3 с интериор от Vilner: нищо общо със серийната скука

  • Галерия с 15 снимки. Галерия с 15 снимки.

12 Dec 2019

Харесваме Tesla Model 3. Даже наскоро карахме такава и снимахме за канала но в YouTube, така че може да кликнете на оранжевия текст за да се абонирате и да не пропуснете, когато качим видеото. Тогава ни направи впечатление, че салонът e адски скучен. Ако влезете в сайта на Tesla и си конфигурирате автомобил, ще видите че имате избор от само 2 интериорни решения: серийното, чисто черен салон с една единствена дървена апликация на таблото или опционалния (+1000 евро) - комбинация бяло/черно, при която дървента апликация даже е заменена с бяла бленда.

Затова собственикът на тази Model 3 се е доверил на софийското ателие Vilner, което вече има много опит с електрически автомобили. От студиото вече са излезли над 10 различни коли Tesla (кликнете на тази Model X за материала), като Атанас Вилнер и екипът му изработват и салоните за хърватските хипер коли Rimac.

За този проект Наско е избрал ‘houndstooth’ графики в тюркоаз, положени в централната част на седалките. Материалът е вълна, като същата, но изцяло в тюркоаз, в комбинация с кафяца кожа, е използвана за обличане на вратите, централната конзола и интериора от стъклата нагоре.

Конкретната Model 3 е в изпълнение Performance, което идва серийно с панорамен покрив и скучни сиво-бели крепящи конструкцията арки и трегери. Vilner е променил тотално визията с тюркоазена вълна, като и горе са ползвани педантично съжити кожени парчета, за сенниците например.

Разгледайте галерията, накрая ще видите и как изглеждат двата серийни варианта на интериора, а ако кликнете на тази Model X, ще видите, Vilner не използват тюркоазения цвят за Tesla за пръв път. И накрая, може да посетите новия Instagram профил на ателието и да ги подкрепите, след като старият бе изттрит от недоброжелатели.

Лукс от Китай!