Караме Tesla Model 3. Видео!

  • Галерия с 14 снимки. Галерия с 14 снимки.

03 яну 2020

Отдавна ни пишете, че искате представяне на Tesla, а и самите ние го искахме от много време. И ето, че то е вече факт! Колата е Model 3 в изпълнение Long Range, само със задно предаване и с около 250 коня. Когато пристигнехме в „Капитолия“ обаче, се оказа, че там има още една Model 3, което направи снимките още по-интересни.

Пожелаваме ви приятно гледане и се надяваме да ви е интересно и да ви бъдем полезни. Тестът не е от най-обстойните, които сме правили, но смятаме, че за времето, което имахме, се справихме доста прилично.

Специални благодарности на нашите приятели от SDI, както и на автокъща „Капитолия“.

 

Коментари
  • Pas

    Pas
    08 яну 2020 - отговори

    във видеото има много глупости. Като не се знае нещо по добре да не се коментира по него. панорамния таван е стандартен за всички версия на модел 3. не се заплаща повече за него никоя от версиите. на модел с не се заплаща за екрана и той не е изличен, а стандартен, тъй като някой от нещата даже и на оонзи модел се виждат само на екрана, а не на екранчето зад волана. а 14 тонколони имат всички версии освен стандртната. standart+ която е версия с по малък рейндж (за 2.5к$ повече от най евтината веерсия) както и всички други по скъпи версии имат 14 тонколони, който дават уникален звук, много по добър от всеки друг автомобил в който сам спдал.
Коментирай

Sending ...