Maserati пуска 100 уникални броя Royale, препратка към Quattroporte Royale от 1986

  • Royale се връща в портфолиото на Maserati като име на специална серия Royale се връща в портфолиото на Maserati като име на специална серия

14 Jan 2020

Maserati представя специалната серия Royale - само 100 автомобила с уникални детайли. Серията се предлага за три модела - Quattroporte, Levante и Ghibli, като се отличава с двата нови цвята - Blu Royale и Verde Royale. Вдъхновение е черпено от Quattroporte Royale от 1986 г., което също идва с уникални сини и зелени цветове. Новите бижута Royale са със съвсем практичните 21-инчови джанти, създадени специално за серията.

Интериорът също е със специална кожа и може да се поръча в двуцветна комбинация, създадена с тънки ленти напа за истински луксозно излъчване. Табелки “One of 100” допълва усещането за рядка порода кола.

Серията Royale идва с почти всички налични за модела екстри, включително пакетите Cold Weather, Premium и Driving Assistance Plus. Доставките за България започват през март, а цените вече са известни. Ghibli Royale ще ви струва 102 хил. евро, Levante Royale стартира от 109 хил. евро, а Quattroporte Royale - от 134 хил. евро.

 

Лукс от Китай!