Vilner изтръгна 20-годишния интериор на това Porsche 911 Carrera Cabriolet и го смени с този провокативен салон

  • Галерия със 17 снимки. Галерия със 17 снимки.

14 Jan 2020

Кафява кожа, в комбинация със... синьо. И дървени апликации, в съседство с повърхности с меден цвят. Метала, не сладкото нещо в буркана. Наистина смели комбинации, които обаче някак си сработват в кокпита на това 1998 Porsche 911 Carrera Cabriolet.

Особено интересен едрият декоративен шев, който прилича на снадка на бейзболна ръкавица. Vilner е ползвал такъв при козирката над уредите, отстрани на седалките, както и в основата на корите на вратите. Друга супер нестандартна комбинация е синият „състезателен“ маркер на волана, поставен върху... апликация от дърво. Тези неща сме свикнали да виждаме предимно върху алкантара, понякога и кожа, но дърво? Подходът определено е оригинален.

„Контраст не означава само комбинация от различни цветове,” разяснява Вилнер. „Стратегическото поставяне на различен тип повърхности, също създава контраст. Като например по-грубия X-образнен шев и заобикалящите го фини кожени повърхности. Дървото и маркерът на волана също контрастират по различен начин. Това е и идеята на този проект, да бъде многопластов,” разяснява концепцията основателят на ателието.

Екстериорът? Той по-скоро е отражение на желанията на клиента, отколкото на естетическите виждания на ателието. Какво мислите за този проект? Разгледайте галерията, след което споделете с коментар.

Лукс от Китай!