Каква кола кара шефът на Bugatti Щефан Винкелман?

 • Галерия със седем снимки на Винкелман и нито една от тях - с Panamera Sport Turismo... Галерия със седем снимки на Винкелман и нито една от тях - с Panamera Sport Turismo...
 • Това е избрал Винкелман за всекидневното си придвижване. А вие на какво ще се спрете, ако може да избирате от цялата гама на VW Group? Това е избрал Винкелман за всекидневното си придвижване. А вие на какво ще се спрете, ако може да избирате от цялата гама на VW Group?

20 яну 2020

Джентълмен с класата и позицията на Щефан Винкелман има достъп до буквално всеки един продукт на концерна VW Group - от Bugatti през Bentley и Lamborghini до Audi и, хм, Skoda. Бившият номер едно в Lamborghini и настоящ изпълнителен директор на Bugatti сам признава в интервю за британското AutoCar, че всяка година сменя колата си. 

Вероятно очаквате, че се движи навсякъде с Chrion? Не, съвсем не. В момента Винкелман не кара Bugatti, а комби от Porsche - Panamera Sport Turismo. Германецът също така е почитател на гамата RS на Audi, което не е чудно, при положение че след Lamborghini и преди Bugatti за кратко оглави Audi Sport.

Винкелман все пак признава, че често сяда зад волана на Chiron, за да следи промените, които инженерите и дизайнерите предлагат за почти всеки отделен екземпляр.

 

Коментари
 • Zarkov

  Zarkov
  20 яну 2020 - отговори

  Интересна фамилия, г- н ВинкелМан. Поздравления за успешната емиграция, вероятно водната криза в Перник Ви се отразява успешно.
 • kkk

  kkk
  21 яну 2020 - отговори

  И на немски означава същото... :)
 • Бобан

  Бобан
  21 яну 2020 - отговори

  Тоя явно не се е качвал в “ Макларън Мерцедес” .... Абе Кой води колите във Ф1 ??? Не е чул за “Ескалейд” , “ Бентли” ама простено му е , нали му дават заплата - може и на шкода да се вози
Коментирай

Sending ...