Moto Expo 2020: всичко за изложението! Там ще е и новата Honda Africa Twin!

  • Галерия с 6 снимки. Галерия с 6 снимки.

14 Feb 2020

С голямо удоволствие ви споделяме всичко важно, касаещо тазгодишното мотоциклетно изложение - Moto Expo 2020. Чакаме го с нетърпение, защото знаем, че ще е още по-добро от миналогодишното, защото ще видим яки байкове, най-новите байкове, трайкове, АТВ-та, много екипировка и какво ли още не, на едно място.

Къде? Мястото е същото, като преди – зала „Асикс Арена“ (бившата „Фестивална“), като изложението отваря врати на 20-ти март и затваря на 24-ти. Работното време е от 10:00 до 19:30 ч., а цената на билетите варира между 5 лв. (деца от 12 до 18 години) и 10 лв. за възрастни. За деца под 12 г. И хората с увреждания, входът е безплатен. Ако ги купите онлайн обаче (кликнете долу), ще спестите няколко лева., защото така цените съответно 4 лв. и 8 лв.

Кои ще участват? Почти всички. Голямата звезда на Honda ще бъде новата Africa Twin, новина, която ни потвърдиха току-що! При това в якото изпълнение Adventure Sport. Там ще бъде и специално черно изпълнение на новия Fireblade SP, както и други познати модели на японците.

От Triumph очакваме почти цялата гама, от класическите Bonneville, до адвенчър байковете, като новия Tiger 1200.

Harley-Davidson, иконата. Ще има в изобилие: Iron 883, Forty-eight, Fat Boy, Fat Bob, Lowrider, Road Glide, FXDR 114...

BMW Motorrad изкараха доста нови модели. В „Асикс Арена“ очакваме новото BMW S 1000 XR, второто поколение на адвенчър спорт атлета на немците, както и по-малкия му брат F 900 XR.

MV Agusta? Нямаме търпение да докоснем супер нейкеда на италианците, мега моторът Rush 1000. Гол байк с 212 коня на маса 186 кг...! Фирма „Сенакс“ ще представи също и много новости от Benelli, Kymco и Quadro.

Други? Естествено. Това са само част от участниците тази година, просто не можем да съберем всички новости в един материал. В „Асикс Арена“ ще бъдат още Aprilia, Brixton, Suzuki, Yamaha, KTM, Kawasaki, SEA-DOO, Can-Am, Vespa, Kymco, Piaggio, Peugeot, Lambretta, Moto-Guzzi, Royal Enfield и други.

По-евтини билети онлайн. Може да купите билет онлайн, още сега! За целта кликнете на това изображение и ще попаднете директно там, където трябва.

Мястото. В случай, че не се ориентирате, може да кликнете на тази карта тук, с което директно ще отворите Google Maps, който ще ви навигира.

Първородната Godzilla!