RaceBox: българската магическа кутийка вече се продава!

  • Галерия с 4 снимки. Галерия с 4 снимки.

10 мар 2020

Отделете няколко минути на настоящия материал за RaceBox (кликнете на картинката долу), защото този изцяло български проект наистина ги заслужава. А ако сте автомобилен ентусиаст, магическата кутийка вероятно вече е привлякла вниманието ви.

Какво представлява? Най-общо казано, измервателно устройство за любители и професионалисти, което записва всевъзможни данни, от различни дисциплини. Времена на драг, ускорения, времена за обиколка, времена от различни сектори – каквото се сетите. Ние самите имахме възможността да изпробваме RaceBox в драг противопоставянето на BMW M5 Competition и Nissan GT-R (кликенте на тъмбнейла долу за видеото!) и бяхме впечатлени!

Силата и? Освен множеството функции, лесния монтаж, лесното боравене с RaceBox и дори дизайна на кутийката. Радваме се, че бяхме сред първите, тествали предпроизводствените прототипи на това яко устройство! А сега то е напълно готово, като хората зад RaceBox са създали и кикстартър програма, която дава възможност за закупуване на устройства на страхотни преференциални цени!

Така, че кликнете на всички линкове в този материал – така ще се запознаете подробно с функционалността на самото устройство, както и с промоционалните условия.

Коментари
Коментирай

Sending ...