Това BMW 740i е на 23 години и е… чисто ново. Продава се за минимум 100 000 лв.

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

24 мар 2020

„Единственото в света чисто ново BMW 740i Е38. Пробег 225 км, нищо не е сменяно. Няма следи от остаряване. Няма драскотини, вдлъбнатини, ръжда. Съхранява се във въздушна капсула с постоянна механична въздушна циркулация“.

Това пише в eBay.de обявата на този уникат, произведен през 1997-ма година. Доколкото разбираме немски (не особено, благодарим ти Google), автомобилът е с една единствена регистрация от 1997-ма, на името на дама родена през 1927-ма. Леле.

Звучи, като приказка на дилър от Горубляне или с. Труд, но – ако съдим по снимките -, няма причина да не вярваме. Това е почти цялата информация, като пише също, че допълнителна такава ще бъде дадена от продавача, в случай на интерес.

Наддаването ще приключи на 31 март, като в момента на списване на материала, сумата е 48 350 евро. Така, че ако имате интерес, може да кликнете тук или на една от снимките на колата, което ще ви „отзове“ директно на обявата.

Мислите, че сумата е висока? Тогава може да кликнете на това 750 iL, което далеч не е ново – в него е застрелян Тупак Шакур, а исканата сума е над… 3 млн. лв. Ние лично бихме предпочели горната, без 13 дупки от куршуми и смърт в историята на автомобила…

Коментари
Коментирай

Sending ...