Golf VIII с първи тунинг от ABT

  • Галерия със 7 снимки на черен Golf с по-ниско окачване и нови джанти Галерия със 7 снимки на черен Golf с по-ниско окачване и нови джанти

28 Mar 2020

ABT Sportsline изобщо не губи време с работата си по новия Golf. Само три месеца след началото на продажбите в Германия е готов първият тунинг пакет за най-продавания германски автомобил. Добре де, признаваме, че въпросният пакет е доста скромен, но все пак би могъл да внесе известна свежест в една кола, която се олицетворява с всичко друго, освен с думата свежест.

ABT предлага нови амортисьори, които приближават каросерията към асфалта с 25-30 мм, в зависимост от модификацията. Единствената друга промяна са новите джанти от серията ER-C - с размери 18 и 19 инча, които са обути в гуми с размер 225/40 и съответно 225/35. Ако това не е достатъчно и живеете в страна с добри пътища, може да заложите дори на 20-ки, обути в тънки ивици каучук с размер 235/30.

Компанията засега се ограничава само до тези скромни промени, но е започнала работа и по нови панели за каросерията, които ще подобрят аеродинамиката, както и върху софтуерни заигравки с двигателите. Очакваме ги през лятото, така че ще са налични навреме за първите доставки на Golf VIII в България.

 

Лукс от Китай!