Премиум Рали София – Свети Влас подгряха с пилотно събитие за 2020

  • Галерия с 11 снимки. Галерия с 11 снимки.

27 Jul 2020

Всички знаем каква е ситуацията в момента и колко… невъзможни са обстоятелствата за организиране на масови събития в момента. Нашите приятели от Премиум Рали София – Свети Влас обаче все пак успяха да направят първа среща на някой от участниците в ежегодното рали, при спазване на необходимите за ситуацията мерки.

Събитието бе под името Get ToGether | Chateau Copsa, като бяхме поканени и ние. За да покараме, за да се повозим, за да си поговорим за автомобили и за да се срещнем с хора, споделящи нашата страст. Защото… Движението е в кръвта ни.

Колоната бе съставена от машини, като Lambo Gallardo, Mercedes-AMG GT 63 S 4-door, Merc-AMG C 63 S и Merc-AMG A 45, Merc SL 500 Mille Miglia,  BMW M5 Competition и BMW M4, Bentley Continental Speed, Tesla Model 3, Ford Focus RS, Nissan GT-R Black Edition, Ford Mustang, Porsche Panamera GTS, Maserati Ghibli и други. Събитието стартира в приятната атмосфера на 101 Bar/Dinner в гр. София и бе с лимитиран брой гости.

По случай 183 години от рождението на Васил Левски и Празника на гр. Карлово, организаторите избраха именно тази дестинация. Всички участници се насладиха на гостоприемството на винарски комплекс Шато Копса, който бе запазен ексклузивно за гостите на Ралито. Адреналинът от острите завои на небезизвестния Троянски Проход (Беклемето) и пленителната гледка от Паметник „Арка на Свободата“ бяха част от програмата за уикенда, като всички мерки за безопасност бяха спазени.

Очаквайте скоро новини за предстоящите планове на Премиум Рали София – Свети Влас!

Снимки: Modified and Restored

Първородната Godzilla!