Димитър Илиев – честит рожден ден!

  • Галерия със 7 снимки. Галерия със 7 снимки.

02 Aug 2020

Днес Митко Илиев празнува своя 45-и рожден ден! Митко е утвърдено име и талант в българския (а и не само) рали спорт – национален шампион, носител на Източноевропейската купа на ФИА през 2000-та и 2001-ва, първи български екипаж, участник в WRC, версия PWRC през 2002-ра, второ място в рали „Корсика“ тогава, трето място в „Сан Ремо“, кръг от JWRC през 2003-та, национален рали шампион в клас N4... Източно-европейска купа – 2-ро място през 2004-та…, един от само 3-та българи печелили най-престижното рали в България… „Рали България“, можем да изпишем поне още една страница с отличия.

Но освен супер успешен състезател, Митко е и такъв преподавател, ментор и един от пионерите в сферата на обученията за сигурно шофиране в България. Естествено, води и курсове за състезателно шофиране, а от миналата зима и мега забавните и полезни сесии на единствената ледена писта в района. Като тук няма как да не споменем и името на баща му, големият Владо Илиев, един от доайените на българския автомобилен спорт, който е неизменна част от всички начинания на Митко.

Митко е и супер позитивен човек, което могат да потвърдят всички негови приятели, обичан не само от автомобилната гилдия. Човек подкрепящ родни състезатели от други сфери, като например Тедо Кабакчиев и Ангел Караньотов. Пожелаваме му страхотен ден днес, бързо възстановяване на работния ритъм след ясните на всички обстоятелства, верни приятели, незабравимо лято, а след това – грандиозно откриване на Ice Driving Academy!

Много практичен и интересен!