Да живееш в ремарке? С най-голямо удоволствие!

  • Галерия с 13 снимки. Галерия с 13 снимки.

10 Aug 2020

Ако въпросното е претворено от канадската фирма с еднозначното име ‘Mint Tiny Homes’. В случая ви показваме само един от моделите ‘Canada Goose Edition’, който се предлага в две дължини – 38 или 41 фута (11,5 или 12,5 метра), като актуалната гама включва още четири.

И двете разновидности на „Канадската Гъска“ - така се превежда името на модела - са проектирани да „настанят“ до 8 човека, в пълен комфорт, като това означава и приятно легло за всеки. Широчината на платформата е 2,6 метра, височината е 4,15, етажите са два, а площта на подвижната къща е малко над 36 кв. м.

Гледаме снимките и не ни се вярва колко уютно и качествено може да бъде едно такова подобно жилище. Дървото е масивно, плочките са… истински, стилът – страхотен. А цената? Висока, не че сме и очаквали подобен разкош да бъде евтин. Къщата с късата база…, момент, точно така, къщата с късата база струва 126 875 канадски долара, а дългата база – 131 645 долара. Естествено, вариантите за персонализация граничат с тези при Rolls-Royce и съответно, вияят и на цената.

Разгледайте галерията, след което може да кликнете на една от снимките в текста и да отскочите до сайта на фирмата, за да видите и по-бюджетните модели.

Първородната Godzilla!