Porsche не смогва с поръчките за Taycan и ще забави комбито Cross Turismo

  • Пет папарашки снимки от тестовете на супер комбито със 761 к.с. Пет папарашки снимки от тестовете на супер комбито със 761 к.с.

31 Aug 2020

Макар да е далеч от успеха на по-достъпни електрически модели, дори и ако броим Tesla за достъпна, Porsche Taycan все пак се оказа доста по-продаван, отколкото компанията е очаквала. Това е причината Porsche да забави представянето на комби версията Cross Turismo до пролетта на 2021. Вместо да пренастройва конвейера и по този начин да забави производството на версията седан, компанията предпочита да се концентрира върху нея и да забави премиерата на комбито с около шест месеца.

Това дава възможност на инженерите на Porsche да изпипат модела в последни тестове на “Нюрбургринг”, благодарение на които имаме папарашките снимки в галерията над този текст. Те са направени от фотографите на американските колеги от Carscoops. Нямаме никаква идея каква е функцията на плюшената жаба до А-колоната...

Очакваме Taycan Cross Turismo да предлага същите решения за задвижване като стандартния Taycan. Това включва могъщата версия Turbo S с 761 к.с. и 1050 Нм.

 

Лукс от Китай!