Награден фонд от над 50 000 лв. и спестявате от пари за гориво! Супер!


12 Sep 2020

Нашите приятели от Benzin.bg започват игра, в която ни е яд, че не може да участваме, защото са наши партньори. Яд ни е, защото наградите си заслужават Успешната идея “Benzin.bg” от 2014 година, прерастнала в един от най-големите търговци на горива на дребно, чрез карти, в България, стартира кампания с награден фонд над 50 000 лв.!

Кампанията ще продължи до края на 2020 година или до изчерпване на фонда, като всеки регистрирал своята Family карта, предназначена за физически лица, ще има възможността да спечели награда измежду: 1) заредени с различна сума карти за гориво Benzin.bg 2) допълнителни карти с осигурена безплатна доставка или 3) комплекти, съдъжращи брандирани артикули на марката.

Потребителите на Benzin.bg вече ще се радват не само на разнообразие от отстъпки за горива, но и на сигурни награди, участвайки в томболата. Единственото, което е необходимо да направят е да регистрират своята карта към профила си в уебсайта на Benzin.bg и да завъртят чрез едно натискане дигиталното „колело на късмета“. А тези, които все още не притежават Family карта, могат да я заявят към картовия отдел на отзивчивия екип на Benzin.bg, и след получаването и регистрирането й - да изпробват късмета си.

„Мотобул“ ЕАД, чрез проекта Benzin.bg, е първата българска компания, която членува в най-голямата
европейска организация на петролните търговци (UPEI).

Първородната Godzilla!