Lancia е безсмъртна! Задава се нов фейслифт за почти 10-годишния Ypsilon


22 Sep 2020

Още през март тази година си говорихме, че Lancia просто отказва да си отиде от този свят. Някога легендарната марка от Италия продава само един модел и то само в родината си - но това изглежда е достатъчно, за да обезпечи съществуването й в дългосрочен план.

По-рано през 2020 от фирмата показаха хибридна версия на Ypsilon, която се базира на Fiat 500 Hybrid и Panda Hybrid. Сега, нови шпионски снимки от Walter Vayr във Facebook показват, че се работи върху ново обновление за градския автомобил.

Промените очевидно ще са малки. Замаскирана е само предната част, където най-вероятно ще видим лек редизайн на маската и фаровете. Съмняваме се каквото и да е друго да бъде променено, тъй като всеки цент инвестиция в този модел са почти като хвърлени в кладенец.

Ypsilon е вече на почти десет години - на толкова ще стане догодина. A това в автомобилната сфера е много меко казано пенсионна възраст. Само за сведение, някои модели подновяват генерацията си изцяло на всеки пет или шест години. С други думи, Ypsilon е грубо две поколения зад конкуренцията. 

Първородната Godzilla!