Роберт Кубица с BMW M4 и пълна газ по „Нюрбургринг“


29 сеп 2020

Видеото е много забавно, не само заради скоростите с които полякът преодолява завоите на една от най-сложните и опасни писти в света, но и заради диалогът и обстоятелствата. Разговорът е между бившия пилот от Формула 1 и Миша Шарудин, неговият домакин в случая, предоставящ му BMW M4. Ако не знаете кой е миша, обществена фигура, автомобилен човек, работил и в Rimac Automobili, влогър и настоящ жител на градчето Нюрбург, което, сещате се.

Понастоящем Миша работи и на Нюрбургринг“ (удобно му е, живее близо) и кара BMW M4, като такси там. Не обикновено такси, разбирате, което е и повод да се срещне с Кубица. Комичното в случая е, че полякът е искал да наеме кола и да завърти няколко обиколки на пистата, която не е карал никога, но правилата на това магично място го задължават да го направи с инструктор. Въпреки любезните обяснения и легитимиране от страна на пилота, той получил отказ на питането си да кара сам.

За щастие попада на Миша, който му казва „Да, разбира се,“ и  макар да не излиза без пасажер на „Ринга“, Кубица успява да ни покаже за пореден път, че талантът и опита са си… талант и опит. Приятно гледане!

Коментари
Коментирай

Sending ...