Paint Protection: тайните на най-добрата защита за боята! Видео!

  • Галерия със 17 снимки. Галерия със 17 снимки.

30 окт 2020

Нямахме представа колко пипкав и специален може да бъде процесът по полагане на защитно фолио върху автомобил. Нито колко специално е предварителното разкрояването на материала, както и за неговите специфични самовъзстановяващи се способности.

Павката (Iris Detailing Studio) и Дани (Wrap Corner) ни изумиха (с помощта и на Илян)! Разкриха пред нас един изцяло нов свят, който ни остави без думи. С майсторството и опита, които се изискват за да се завърши перфектно всеки един проект. След което се стегнахме, върнахме си речника и направихме това видео за вас, за да разберете и вие какво се крие зад понятията ‘paint protection’ и ‘color wrap’!

Пожелаваме ви приятно гледане, приятно разглеждане на галерията, а след това може да кликнете на ранжевите букви в статията или на логата, за да разгледате и останалите супер интересни проекти на Павел и Дани!

 

Специални благодарности и на @bulgaria_car за подкрепата им в Инстаграм!

Коментари
  • Пурко

    Пурко
    07 ное 2020 - отговори

    Това е същата простотия като секс с надуваема секс кукла и презерватив! Върши някаква работа, няма удоволствие, стил и класа! Същите керпедени който развалят скъпите си автомобили по този начин си слагат и газова уредба, калъф на скъпия си телефон, фолио на дистанционното на телевизора и много други подобни! Не рекламирайте услуги развалящи автомобила и лъхащи на евтиния и липса на вкус и лайф стайл!!!
Коментирай

Sending ...