DizzyRiders на 5 години! Благодарим ви!


01 Nov 2020

Днес е специален ден! Освен Деня на народните будители, по случайност или не, днешната дата е и датата на създаване на медията ни – DizzyRiders.bg. Преди точно 5 години, на 01.11.2015 г., сайтът ни бе активиран и бе поставено началото на дълъг път, който тепърва започваме да вървим.

Може би някои от вас си спомнят, че започнахме, като социална мрежа, целяща да обедини всички, за които движението е начин на живот – неслучайно и мотото ни е „Движението е в кръвта ни!“. Към тази мрежа направихме и секция с новини от авто-мото света, която се оказа доста успешна, за разлика от амбициозният ни, но безсилен пред Фейсбук проект.

Следващите стъпки бяха ясни – изцяло нов сайт, посветен на новостите от автомобилната сферата, авторски материали, в това число и тестове на автомобили и мотоциклети. Което неминуемо доведе и до следващата стъпка от развитието ни, като медия – YouTube.

Създадохме канала през януари 2017-та и оттогава имаме над 180 проекта зад гърба си, общият брой гледания подмина шест милиона, като най-популярното ни видео вече има над 370 хил. гледания. Над 40,5 хиляди от вас са се абонирали за канала ни, като толкова са и хората, следящи ни във Фейсбук.

Не споделяме тези данни за да се хвалим обаче. И знаем, че са скромни на фона на световните медии. Но целта ни е не са се мерим с тях, а да създаваме възможно най-качественото съдържание. Да полагаме адски много труд, за да правим неща, които после да четем и гледаме с чувство на удовлетворение – не толкова идващо от брояча под видеото или в сайта, а от самото съдържание. И знаем, че го забелязвате и вие.

Защото именно съдържанието винаги е било водещо за нас, защото в екипът ни не присъства нито един човек, който да не работи със страст, с желание и с вътрешна мотивация. Който да не дава максимума от себе си. Защото работата на абсолютно всеки един за DizzyRiders е много повече от дейност за жизнен доход. Тя е начин на живот!

Благодарим ви!

Лукс от Китай!