Новият BMW M Town е София! Гледайте видеото!

  • Галерия с осем кадъра от видеото. Кои М коли разпознавате!? Галерия с осем кадъра от видеото. Кои М коли разпознавате!?

04 Dec 2020

BMW пусна новото си M Town видео, което е снимано по улиците на София и в киноцентъра Бояна. Освен с ефектни кадри на дрифтещи по жълтите павета М-ки, 2-минутното филмче разкрива две дългоочаквани и любопитни подробности. В един от кадрите шефът на BMW M Маркус Флаш удобно се е облегнал на комбито BMW M3 Туринг (и чете вестника Lap Times), а малко след това виждаме работник да монтира зарядна станция за първия М модел с кабел за зареждане – плъгин хибридът X8 M.

 

Готино е, че подобни новини идват от нашата столица, макар и в случая само използвана за декор. Другият ни любим продукт от видеото е будилникът оборотомер, който определено ще има сериозен успех, ако BMW се реши да го произвежда!

Ако сте истински почитател на BMW, то вероятно ще се наложи да гледате клипчето няколко пъти, защото е буквално фрашкано с готини М коли. Не сме сигурни, че забелязахме всичките, има поне двайсетина яки М-ки, между които:

- BMW M2 CS

- BMW M3 пикап (2011), в кадъра с разтоварването на зарядната станция

- BMW M3 Седан

- BMW M4 Competition

- BMW M5 Competition

- BMW M8 Competition Купе/Кабрио/Гран Купе

- BMW X3 M Competition

- BMW X6 M Competition

- BMW M3 E30

Ако сте забелязали друга готина М кола, споделете!

 

Първородната Godzilla!