Коледа обедини BMW и Mercedes

  • Пет снимки от готината инициатива на двете компании Пет снимки от готината инициатива на двете компании

11 дек 2020

BMW и Mercedes-Benz са една от първите двойки марки, за които се сещаме, когато става въпрос за автомобилно съперничество. Но има дни в годината, които свързват и най-заклетите врагове. Какъв по-ярък пример за силата на Коледа!?

Ако сте в Мюнхен или района, заслужава си да се разходите покрай централата на Mercedes в града. Както всяка година компанията превръща цялата си фасада в огромен коледен календар (Adventskalendar). На него Benz излага много от своите модели, а в последните години рекламира и представители на местния бизнес в подкрепа на германската кампания Kauf lokal! (“Купувай местно!”). И какъв по-добър пример за местен продукт в Мюнхен от едно BMW? Това е причината на “календара” да е поставено и електрическото BMW iX3.

От своя страна баварците са върнали жеста, като са изложили щутгартския електромобил EQC 400 в центъра BMW Welt.

Производителите обявиха, че идеята е реализирана в знак на солидарност в тежките за всички ни времена и е част от по-голямата кампания Wir halten zamm (“Държим се заедно”), която е чудесен пример и за нас в България.

"В тази необичайна година е важно да бъдем сплотени като общество и затова даваме пример как можем да бъдат солидарни един с друг. Много сме щастливи, че успяхме да осъществим идеята, която се роди по време на спонтанен диалог с колегите ни от BMW. Искрено приветстваме BMW в мюнхенския ни филиал и същевременно сме радостни, че можем да гостуване в BMW Welt", гласи съобщението на Mercedes-Benz.

 

Коментирай

Sending ...