Заради снега: В Мадрид дори звездите се придвижват с Fiat Panda 4x4


14 Jan 2021

Белгийският футболист на Атлетико Мадрид Яник Караско бил принуден да вземе назаем малката Panda 4x4 на съседа си, за да стигне навреме за тренировката на отбора си след падналия сняг в испанската столица. Не само това, но Караско закарал до стадиона и съотборниците си Симе Вършалко и Томас Льомар, които също не можели да се възползват от обичайния си превоз.

 

Щетите от бурята Филомена в Мадрид се оценяват на стотици милиони, а клипчетата със закъсали коли по пътищата са десетки – испанците определено не са свикнали да използват зимни гуми. Караско, който печели по 200 хил. евро на седмица, има в гаража си Ferrari F12, Merc AMG GT и служебен Hyundai, но снегът не му позволил дори да отвори вратата, за да изкара някой от тях.

Бурята Филомена удари Мадрид преди два дни, като донесе най-големия сняг в испанската столица от 50 години насам. Както се вижда от снимките и видеото, големите пътища са идеално изчистени, но проблемите идват от малките улички, в които техниката не успява да влезе, както и от неподготвените за зимата автомобили.

 

 

Първородната Godzilla!