Ето ги първите снимки на новия Hyundai Bayon

  • Hyundai Bayon e по-малък от Kona и ще излезе на пазара преди средата на годината Hyundai Bayon e по-малък от Kona и ще излезе на пазара преди средата на годината

20 Jan 2021

Hyundai определено няма от какво да се срамува с гамата си от кросоувъри и вместо да намали темпото показва първите снимки на изцяло нов модел. Той ще се казва Bayon и ще бъде разположен под Kona в гамата на марката. Малкият модел използва дизайнерският език Sensuous Sportiness, каквото и да значи това. В прессъобщението четем за емоционалните качества на автомобилния дизайн и хармонията между четири основни елемента. Супер, накратко става ясно, че въпреки странното име (моделът е кръстен на френския град Байон) колата ще изглежда добре. Очакваме повече снимки в следващите седмици. Засега знаем само, че предните светлини са разделени на две като при Kona, а задните са слети, както е модерно при почти всички марки в момента.

Hyundai не разкрива подробности. Ясно е, че колата ще стъпва на платформата на новия i20 и съответно ще замени остарелия i20 Active. Доставките започват в края на пролетта или началото на лятото.

 

Първородната Godzilla!