Някой паркира Taycan Cross Turismo без камуфлаж пред мол в Калифорния

  • Първите четири снимки на колата без камуфлажи и компютърна обработка! Първите четири снимки на колата без камуфлажи и компютърна обработка!

25 Jan 2021

Автомобилните компании дават милиони за сложни маркетингови стратегии, в които новите модели се разкриват бавно и внимателно. Камуфлажите рядко падат изведнъж и всички фирми до една много ревностно следят първите снимки на новите им модели в интернет да са идеално изпълнени професионални фотосесии. На този фон е почти абсурдно, че случайни минувачи са снимали новото Porsche Taycan Cross Tursimo без никакъв камуфлаж. И то не става въпрос за маниаци, които да дебнат край центъра на Porsche в Германия, или маскирани като храстчета папараци край “Ринга”. Не, колата е оставена напълно видима на паркинга на мол в Калифорния. Снимана е на @noobtographer и публикувана от @wilcoblok.

Дали става въпрос за учудваща небрежност или за добре планиран ход, оставяме на вас. Но първите снимки на комбито на Taycan са факт и трябва да признаем, че Cross Turismo изглежда супер. Леко повдигнатият братовчед на Taycan е едно от най-елегантните комбита напоследък. Стилният кожен интериор с дървени апликации и характерните джанти, каквито не се предлагат в гамата на седана Taycan, допълват картинката на електрическия конкурент на M3 Touring и RS 4 Avant. Макар и в горния ценови сегмент, това на практика е едно от първите комбита електромобил, което със сигурност ще развълнува доста семейства, особено в Западна Европа.

Porsche засега не разкрива никакви официални данни за Taycan Cross Turismo, но очакваме гамата да включва същите четири версии като при седана: Taycan, Taycan 4S, Taycan Turbo и Taycan Turbo S, като при първите две вероятно ще може да се избира между по-малката 79-киловатчасова и по-голямата 93-киловатчасова батерия.

 

 

Първородната Godzilla!