Hyundai показа Tucson N Line

  • Hyundai показа Tucson N Line

27 Jan 2021

Hyundai облече новия Tucson в спортните дрехи N Line. Освен внушителната нова предна решетка Tucson се е сдобил с нова броня, стилни капачки на огледалата в черен цвят Phantom. Нови са и готините 19-инчови джанти. Дизайнерите и инженерите на Hyundai са добавили агресивен дифузьор и малък спойлер, има и нова изпускателна система с два накрайника.

N Line ще се предлага в седем различни цвята, включително изцяло новия сив цвят Shadow от снимките, който може да се комбинира с покрива в черно Phantom. В интериора се появява спортен волан N Line и някои стилни черни апликации.

По въпроса за задвижването решението на Hyundai e практично: може да поръчате N Line за всеки двигател, дори да изберете най-скромния 1,6-литров дизел със 136 к.с. Вероятно най-забавен обаче ще бъде вариантът с 265 к.с. и плъгин задвижване, който позволява зареждане от контакта и движение както на бензин, така и на ток. Приветстваме това решение – така готината външност N Line не е непременно обвързана със скъпите версии на колата.

 

 

Лукс от Китай!