Mercedes-AMG C 43: от смазана задница до „Много запазен екземпляр!“ Видео

  • Галерия с 16 снимки. Галерия с 16 снимки.

04 Feb 2021

„Колата е много свежа!“, „Мераклия я е карал!“, „Като гумена топка е!“, „Уникат!“, „Само за ценители!“, „Качваш се и караш!“. Това са само част от лафовете на търговците, на които сме се наслушали и сме се начели. И макар понякога наистина автомобилите втора ръка се оказват читави, то в други случай са били възстановявани от хора, като нашия добре познат герой Артур Тушик.

Какъвто е случаят с този Mercedes-AMG C 43 внос от САЩ. Колата пристига при литванския майстор с доста сериозно ударена задница, особено в нейната дясна част, която е сгъната чак до (а и отвъд) гредата под задното стъкло.

„Крал Артур“ обаче не се плаши от крив метал и сваля повече от 7 компонента от задната секция, преди да разпарчетоса и „голямата изреска“ от колата-донор, и да завари, занити и залепи частите на съответните им места.

Този проект му отнема 72 часа, като само се чудим дали е удачно конкретното видео да е спонсорирано от фирма за внос на автомобили от САЩ, при положение, че в самото виждаме „съживяване“ на C 43-ка именно оттам. Бихте ли се доверили на въпросният „вносител“, ако живеехте в района?

Споделете мнението си, след което може да кликнете на това Porsche 911 Turbo S „Арлекин“, което Артур сглоби от най-малко три други.

Първородната Godzilla!